lat|eng

Финални турнир кадета регионалне лиге

21.06.2015
КК Партизан био је домаћин финалног турнира у кадетској конкуренцији ИИ и регионалне лиге који је више личио на најквалитетније такмичење у овој категорији него на борбу других и трећих екипа ових тимова. У три дана могло се видети много квалитетних утакмица и много лепих потеза од све четири екипе. Врхунац је био последњи дан где су снаге за треће место у првој утакмици одмериле екипе Визуре Схарк и Борче. У изванредној утакмици две равноправне екипе, осим једног вођства Борче од десет разлике, цео ток утакмице екипе су се смењивале у минималном вођству. Екипа Визуре је била на крају срећнија и домогла се бронзане медаље.
У финалној утакмици, КК Фласх 3 је током већег дела био у вођству и поред тога што је Партизан важио за фаворита. Момци из КК Фласх су показали да нису случајно дошли до финала и мало среће им је фалило у завршници да подигну пехар првака у кадетској конкуренцији. 
ОШ Вељко Дугошевић била је мала да прими све оне који су дошли да испрате игру коју су приказали момци све четири екипе. 
Пехаре и медаље доделио је бивши дугогодишњи кошаркаш Партизана Оливер Поповић. 
Захваљујемо се КК Партизан на одличној организацији.