lat|eng

Опрема за судије МК такмичења КСБ

18.09.2019
Поштовани,
 
Одлуком Председништва, Кошаркашки савез Београда ће у наредном краћем временском периоду извршити набавку судијских дресова за све судије Београда које суде искључиво такмичења млађих категорија.
Да бисмо извршили наруџбину опреме, за очекивати је да то буде опрема реномираног произвођача ПЕАК, потребно је да нам у најкраћем могућем року доставите информацију о величини дреса коју ви носите. Крајњи рок за доставу информације је петак 20. септембар 2019. године до 13х.
 
Напомена: Опрема ће бити обезбеђена само за оне судије који буду активни учесници суђења и који својим односом буду показали да су посвећени, привржени и имају амбиције да буду активни учесници кошаркашког спорта. Сходно томе, опрема ће бити подељена онима који то заслужују, по истеку одређеног периода такмичења млађих категорија Кошаркашког савеза Београда, а најкасније до краја новембра 2019. године.
 
Поред судијског дреса који ће обезбедити КСБ, сви сте у могућности да по посебним погодностима које смо обезбедили набавите и сву другу специјалозовану судијску опрему реномираног произвођача ПЕАК према инструкцијама које можете видети у прилогу. Молимо Вас да приликом евентуалне наруџбине додатне опреме нагласите да сте судија млађих категорија Кошаркашког савеза Београда како бисмо имали информацију. 

Стојимо на располагању око додатних информација.

Пеак судијска опрема