lat|eng

УКТС - Кошаркашка клиника Душан Ивковић 2024

13.06.2024
Поштоване колеге тренери,
Као и сваке године, у склопу Кошаркашке клинике, Удружење тренера Србије припремило је тренерске пакете за све присутне чланове који су измирили све своје финансијске обавезе. 
ТРЕНЕРСКИ ПАКЕТ 1 за тренере који су присуствовали Тренерским данима и већ добили пакет, садржи: Часопис, Тренерски планер и Књигу Зборник радова
ТРЕНЕРСКИ ПАКЕТ 2 за тренере који нису добили пакет на Тренерским данима садржи: Часопис, Тренерски планер, Књигу Зборник радова, Мајицу и УСБ (Сва предавања Александра Грујића, Књига "СмаллБалл" и Плаyбоок Евролиге).
Зборник радова, као извор информација и инспирације, има практичну употребу у свакодневном раду тренера на свим нивоима. Трудили смо се да буду заступљене теме из области методике тренажног процеса, филозофије игре, физичке припреме и психологије спорта. Верујемо да је избор радова разних аутора оправдан, и да увид у различите, сличне или идентичне аргументе у анализи исте тематике, може позитивно утицати на читаоца у процесу осмишљавања креативних идеја.
Подсећамо, Кошаркашка клиника Душан Ивковић биће одржана 29. и 30. јуна 2024. године у дворани Александар Николић.
Стручни семинар ће предводити првак Европе 2022/23, тренер Реал Мадрида, Ћус Матео коме ће се придружити овогодишњи освајач Еврокупа, тренер Париза Туомас Исало, тренер Лондон Лајонса, наш Петар Божић, као и НБА тренер Стив Клифорд, који је ове сезоне у Шарлот Хорнетсима тренирао наша два репрезентативца, Алексеја Покушевског и Василија Мицића.
Молимо све чланове да измире своје обавезе према Удружењу (1. и 2. део годишње чланарине) и тиме обезбеде свој Тренерски пакет.
Обавезе према Удружењу је могуће измирити уплатама до четвртка 27.06.2024.
Рачун УКТС: 205-114324-11
Позив на број: Број Ваше лиценце
Након наведеног рока, прихватаће се и уплате на лицу места, у холу дворане Александар Николић пред сам почетак семинара.
Хвала вам на разумевању,
 Ваш УКТС

Обавештење за тренере

Распоред предавања