lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/1. степен/Група 1
1.ЖКК Визура16151874:40831
2.ККЖ Црвена Звезда16151905:53131
3.ЖКК Горица (-1)1697596:46024
4.ЖКК Див Баскет1688572:67324
5.КЖК Партизан 19531688620:66624
6.ЖКК Флеш1679609:73223
7.ЖКК Врчин1679513:52423
8.ЖКК Сопот16313455:64419
9.ЖКК Мондо Баскет 216016274:78016
73570 ЖКК Визура : ЖКК Див Баскет 65 : 23
03.02.2022
20:00
Нова Визура ( Славонска 18)
73571 ЖКК Флеш : КЖК Партизан 1953 42 : 43
23.10.2021
14:50
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73572 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Сопот 16 : 30
26.12.2021
19:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
73573 ЖКК Врчин : ЖКК Горица 35 : 27
24.10.2021
17:00
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
ККЖ Црвена Звезда - слободна екипа
73574 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Визура 55 : 46
23.12.2021
18:40
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73575 ЖКК Сопот : ЖКК Врчин 26 : 41
18.03.2022
21:15
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
73576 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Мондо Баскет 2 51 : 21
31.10.2021
10:30
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
73577 ЖКК Див Баскет : ЖКК Флеш 61 : 42
31.10.2021
12:45
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Горица - слободна екипа
73580 ЖКК Флеш : ККЖ Црвена Звезда 24 : 67
06.11.2021
14:30
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73581 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Див Баскет 11 : 31
06.11.2021
19:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
73582 ЖКК Врчин : КЖК Партизан 1953 18 : 33
06.02.2022
18:30
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
73583 ЖКК Горица : ЖКК Сопот 37 : 22
07.11.2021
16:00
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
ЖКК Визура - слободна екипа
73584 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Мондо Баскет 2 66 : 31
14.11.2021
14:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73585 ЖКК Визура : ЖКК Флеш 79 : 30
14.11.2021
11:50
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
73586 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Горица 42 : 40
14.11.2021
14:20
Спортски центар 11. Април ( Аутопут за Загреб 2)
73587 ЖКК Див Баскет : ЖКК Врчин 51 : 38
14.11.2021
10:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Сопот - слободна екипа
73590 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Визура 4 : 67
07.12.2021
19:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
73591 ЖКК Врчин : ККЖ Црвена Звезда 29 : 45
21.11.2021
17:00
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
73592 ЖКК Горица : ЖКК Див Баскет 52 : 21
27.03.2022
15:15
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
73593 ЖКК Сопот : КЖК Партизан 1953 26 : 35
27.11.2021
12:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
ЖКК Флеш - слободна екипа
73594 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Горица 53 : 26
28.11.2021
13:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73595 ЖКК Визура : ЖКК Врчин 46 : 26
27.11.2021
11:50
Нова Визура ( Славонска 18)
73596 ЖКК Флеш : ЖКК Мондо Баскет 2 58 : 30
22.01.2022
14:20
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73597 ЖКК Див Баскет : ЖКК Сопот 29 : 27
13.03.2022
10:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
КЖК Партизан 1953 - слободна екипа
73600 ЖКК Врчин : ЖКК Флеш 43 : 29
05.12.2021
18:30
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
73601 ЖКК Горица : ЖКК Визура СР 0 : 20
службени резултат
17.12.2021
21:15
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
73602 ЖКК Сопот : ККЖ Црвена Звезда 25 : 53
04.12.2021
10:15
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
73603 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Див Баскет 33 : 42
18.02.2022
10:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Мондо Баскет 2 - слободна екипа
73604 ККЖ Црвена Звезда : КЖК Партизан 1953 58 : 25
12.12.2021
15:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73605 ЖКК Визура : ЖКК Сопот 62 : 26
11.12.2021
17:50
Нова Визура ( Славонска 18)
73606 ЖКК Флеш : ЖКК Горица 27 : 50
20.02.2022
14:45
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73607 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Врчин 10 : 27
05.03.2022
19:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
ЖКК Див Баскет - слободна екипа
73610 ЖКК Горица : ЖКК Мондо Баскет 2 64 : 9
18.12.2021
18:30
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
73611 ЖКК Сопот : ЖКК Флеш 32 : 38
20.03.2021
10:30
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
73612 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Визура 38 : 53
18.12.2021
09:50
Мала Визура ( Цара Душана 105)
73613 ЖКК Див Баскет : ККЖ Црвена Звезда 41 : 73
18.12.2021
15:15
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Врчин - слободна екипа
73614 ЖКК Горица : ЖКК Врчин 33 : 10
26.12.2021
15:30
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
73615 ЖКК Сопот : ЖКК Мондо Баскет 2 45 : 22
16.03.2022
19:15
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
73616 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Флеш 30 : 65
26.12.2021
12:00
Нова Визура ( Славонска 18)
73617 ЖКК Див Баскет : ЖКК Визура 24 : 53
05.02.2022
15:20
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ККЖ Црвена Звезда - слободна екипа
73619 ЖКК Визура : ККЖ Црвена Звезда 57 : 39
26.03.2022
19:20
Нова Визура ( Славонска 18)
73620 ЖКК Флеш : ЖКК Див Баскет 51 : 43
30.01.2022
18:00
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73621 ЖКК Мондо Баскет 2 : КЖК Партизан 1953 24 : 56
29.01.2022
20:00
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
73622 ЖКК Врчин : ЖКК Сопот 38 : 12
30.01.2022
18:45
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
ЖКК Горица - слободна екипа
73624 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Флеш 56 : 33
06.02.2022
14:45
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73625 ЖКК Сопот : ЖКК Горица 27 : 22
05.02.2022
10:15
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
73626 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Врчин 45 : 27
05.02.2022
13:20
Нова Визура ( Славонска 18)
73627 ЖКК Див Баскет : ЖКК Мондо Баскет 2 49 : 22
06.02.2022
12:50
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Визура - слободна екипа
73629 ЖКК Флеш : ЖКК Визура 21 : 67
12.02.2022
12:45
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73630 ЖКК Мондо Баскет 2 : ККЖ Црвена Звезда 20 : 45
13.02.2022
19:00
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
73631 ЖКК Врчин : ЖКК Див Баскет 48 : 20
26.03.2022
18:45
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
73632 ЖКК Горица : КЖК Партизан 1953 47 : 30
26.02.2022
14:15
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
ЖКК Сопот - слободна екипа
73634 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Врчин 46 : 34
27.03.2022
13:45
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73635 ЖКК Визура : ЖКК Мондо Баскет 2 76 : 4
19.02.2022
09:50
Мала Визура ( Цара Душана 105)
73636 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Сопот 50 : 43
20.02.2022
14:50
Нова Визура ( Славонска 18)
73637 ЖКК Див Баскет : ЖКК Горица 23 : 39
18.02.2022
18:45
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Флеш - слободна екипа
73639 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Флеш 23 : 30
26.02.2022
20:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
73640 ЖКК Врчин : ЖКК Визура 30 : 45
20.03.2022
18:00
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
73641 ЖКК Горица : ККЖ Црвена Звезда 36 : 49
04.03.2022
21:15
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
73642 ЖКК Сопот : ЖКК Див Баскет 26 : 34
26.02.2022
11:45
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
КЖК Партизан 1953 - слободна екипа
73644 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Сопот 83 : 31
06.03.2022
14:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73645 ЖКК Визура : ЖКК Горица 41 : 30
07.03.2022
20:00
Нова Визура ( Славонска 18)
73646 ЖКК Флеш : ЖКК Врчин 40 : 25
24.03.2022
20:15
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73647 ЖКК Див Баскет : КЖК Партизан 1953 49 : 35
06.03.2022
12:00
Нова Визура ( Славонска 18)
ЖКК Мондо Баскет 2 - слободна екипа
73649 ЖКК Врчин : ЖКК Мондо Баскет 2 44 : 16
12.03.2022
17:15
Свети Сава (Врчин) ( 29. Новембра 15)
73650 ЖКК Горица : ЖКК Флеш 52 : 40
13.03.2022
18:15
Вук Караџић (Сремчица) ( Школска 4)
73651 ЖКК Сопот : ЖКК Визура 26 : 45
12.03.2022
10:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
73652 КЖК Партизан 1953 : ККЖ Црвена Звезда 42 : 59
13.03.2022
17:20
Нова Визура ( Славонска 18)
ЖКК Див Баскет - слободна екипа
73654 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Див Баскет 58 : 31
17.03.2022
18:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
73655 ЖКК Визура : КЖК Партизан 1953 52 : 32
19.03.2022
17:50
Нова Визура ( Славонска 18)
73656 ЖКК Флеш : ЖКК Сопот 39 : 31
19.03.2022
16:45
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
73657 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Горица 11 : 41
20.03.2022
15:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
ЖКК Врчин - слободна екипа