lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/Бараж 1/4 Београдска лига
4037 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Беостајл 40 : 49
16.06.2024
11:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
4038 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Мондо Баскет 2 35 : 56
09.06.2024
11:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
4039 ЖКК Младеновац : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 34 : 60
08.06.2024
14:15
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
4040 ЖКК Победник : ЖКК Див Баскет 2 35 : 38
09.06.2024
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
4041 ЖКК Беостајл : ЖКК Гро-Баскет 83 : 54
08.06.2024
18:15
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
4042 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Мега Арт 2 67 : 30
06.06.2024
20:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
4043 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Младеновац 53 : 38
15.06.2024
10:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
4044 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Победник 57 : 44
12.06.2024
19:30
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
>> Бараж 1/4 Београдска лига