lat|eng
Насловна > Резултати
МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/Финални турнир 1. Београдска лига
1.ККЖ Црвена Звезда321207:1585
2.ЖКК Кораћ Академија 011321156:1305
3.ЖКК Мондо Баскет321125:1475
4.ЖКК Флеш303116:1693
90825 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Флеш 77 : 47
12.04.2024
12:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Дуња Поповић, Вукашин Толић, Делегат: Милена Главан
90826 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Кораћ Академија 011 42 : 36
12.04.2024
13:50
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Дуња Поповић, Вукашин Толић, Делегат: Милена Главан
90827 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Мондо Баскет 72 : 40
13.04.2024
20:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Хелена Маринковић, Лука Миљковић, Делегат: Милена Главан
90828 ЖКК Флеш : ЖКК Кораћ Академија 011 30 : 49
13.04.2024
18:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Хелена Маринковић, Лука Миљковић, Делегат: Милена Главан
90829 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Флеш 43 : 39
14.04.2024
18:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Хелена Маринковић, Лука Миљковић, Делегат: Милена Главан
90830 ЖКК Кораћ Академија 011 : ККЖ Црвена Звезда 71 : 58
14.04.2024
20:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Хелена Маринковић, Лука Миљковић, Делегат: Милена Главан
>> Финални турнир 1. Београдска лига