lat|eng
Насловна > Резултати
ЈУНИОРИ/Финални турнир Београдска лига
1.КК Еко Спорт 2321231:2175
2.КК Колеџ Београд 2321257:2525
3.ОКК Београд 2312231:2414
4.КК Абба (Барич)312209:2184
90951 КК Еко Спорт 2 : ОКК Београд 2 77 : 65
14.06.2024
18:30
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Антоније Луковић, Петар Јанкулоски, Делегат: Алекса Симић
90952 КК Колеџ Београд 2 : КК Абба (Барич) 79 : 71
14.06.2024
15:30
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Ђорђе Богојевић, Петар Ђоковић, Делегат: Алекса Симић
90953 КК Еко Спорт 2 : КК Колеџ Београд 2 87 : 82
15.06.2024
15:30
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Душко Милаковић, Вук Матић, Делегат: Јован Чучуковић
90954 ОКК Београд 2 : КК Абба (Барич) 72 : 68
15.06.2024
13:00
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Алекса Игњатовић, Александар Лазић, Делегат: Јован Чучуковић
90955 КК Колеџ Београд 2 : ОКК Београд 2 96 : 94
16.06.2024
14:30
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Алекса Игњатовић, Тијана Војводић, Делегат: Владимир Лукић
90956 КК Абба (Барич) : КК Еко Спорт 2 70 : 67
16.06.2024
17:30
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Страхиња Стаменковић, Хелена Маринковић, Делегат: Владимир Лукић
>> Финални турнир Београдска лига