lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/Финални турнир
1.ЖКК Рас330203:1786
2.ККЖ Црвена Звезда МТС321211:2105
3.КЖК Партизан 1953312189:1794
4.ЖКК Арт Баскет303181:2173
78547 ЖКК Рас : КЖК Партизан 1953 62 : 61
15.04.2022
16:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Марија Ћирић, Вук Иванчевић, Делегат: Милена Главан
78548 ЖКК Арт Баскет : ККЖ Црвена Звезда МТС 78 : 80
15.04.2022
18:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Огњен Ћурчић, Димитрије Карановић, Делегат: Милена Главан
78549 ЖКК Рас : ЖКК Арт Баскет 63 : 43
16.04.2022
14:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Марија Ћирић, Немања Гојовић, Делегат: Александар Варађан
78550 КЖК Партизан 1953 : ККЖ Црвена Звезда МТС 54 : 57
16.04.2022
16:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Душан Марчетић, Димитрије Карановић, Делегат: Александар Варађан
78551 ЖКК Арт Баскет : КЖК Партизан 1953 60 : 74
17.04.2022
14:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Душан Марчетић, Марија Ћирић, Делегат: Александар Варађан
78552 ККЖ Црвена Звезда МТС : ЖКК Рас 74 : 78
17.04.2022
16:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Огњен Ћурчић, Димитрије Карановић, Делегат: Милена Главан