lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 |

ЈУНИОРИ/1. круг Квалификација за ЈЈЛС/Група 1
1.КК Земун Борац220174:1444
2.КК Визура211163:1523
3.КК Колубара ЛА 2003202146:1872
78722 КК Визура : КК Колубара ЛА 2003 96 : 69
16.09.2022
15:15
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Немања Кривокућа, Лука Максимовић, Делегат: Горан Радовановић
КК Земун Борац - слободна екипа
78723 КК Земун Борац : КК Визура 83 : 67
17.09.2022
11:30
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Милош Димитријевић, Предраг Ширко, Делегат: Горан Радовановић
КК Колубара ЛА 2003 - слободна екипа
78726 КК Колубара ЛА 2003 : КК Земун Борац 77 : 91
18.09.2022
14:30
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Милош Димитријевић, Лука Максимовић, Делегат: Горан Радовановић
КК Визура - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЈЈЛС