lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

КАДЕТИ/1. круг Квалификација за ЈКЛС/Група 1
1.КК Младост Веба330227:2096
2.КК Земун321228:1905
3.КК Жарково312226:2344
4.КК Флеш303220:2683
84823 КК Младост Веба : КК Земун 65 : 62
08.09.2023
21:45
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Страхиња Стаменковић, Вук Иванчевић, Делегат: Урош Чукић
84824 КК Жарково : КК Флеш 92 : 82
08.09.2023
19:45
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Вук Иванчевић, Страхиња Стаменковић, Делегат: Урош Чукић
84825 КК Младост Веба : КК Жарково 75 : 73
10.09.2023
20:00
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Огњен Ћурчић, Саша Крсмановић, Делегат: Урош Чукић
84826 КК Земун : КК Флеш 89 : 64
09.09.2023
14:00
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Далибор Шуштершић, Душко Милаковић, Делегат: Урош Чукић
84827 КК Жарково : КК Земун 61 : 77
11.09.2023
19:45
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Душан Марчетић, Марко Перовић, Делегат: Урош Чукић
84828 КК Флеш : КК Младост Веба 74 : 87
11.09.2023
21:45
Хала Пинки ( Градски парк 2)
Огњен Ћурчић, Предраг Ширко, Делегат: Урош Чукић
>> 1. круг Квалификација за ЈКЛС