lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/Београдска лига
1.ЖКК Беостајл242221547:75046
2.ЖКК Мондо Баскет 2242131180:70245
3.ЖКК Кораћ Академија 011 - 2242131277:88545
4.ЖКК Див Баскет 22414101101:91738
5.ЖКК Победник2414101020:99738
6.ЖКК Младеновац241212952:97036
7.ЖКК Мега Арт 2241113995:105535
8.ЖКК Гро-Баскет241113978:106935
9.ЖКК Барајево241113874:101535
10.ЖКК Рас 22410141066:105934
11.ЖКК Рипањ24618837:125330
12.ЖКК Рудар 2224222797:146526
13.ЖКК Вук (-8)24123444:93117
86418 ЖКК Беостајл : ЖКК Рудар 22 103 : 15
28.10.2023
15:30
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86419 ЖКК Рипањ : ЖКК Рас 2 70 : 68
28.10.2023
17:00
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86420 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Мондо Баскет 2 32 : 44
29.10.2023
14:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
86421 ЖКК Барајево : ЖКК Младеновац 49 : 44
29.10.2023
11:30
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
86422 ЖКК Вук : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 36 : 64
29.10.2023
20:00
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86423 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Див Баскет 2 47 : 76
29.10.2023
16:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Победник - слободна екипа
86424 ЖКК Победник : ЖКК Беостајл 26 : 63
04.11.2023
11:45
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86425 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Гро-Баскет 62 : 32
04.11.2023
12:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
86426 ЖКК Младеновац : ЖКК Вук 50 : 15
05.11.2023
14:00
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
86427 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Барајево 50 : 23
09.11.2023
15:20
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
86428 ЖКК Рас 2 : ЖКК Мега Арт 2 45 : 31
05.11.2023
15:00
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
86429 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Рипањ 36 : 47
04.11.2023
16:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Див Баскет 2 - слободна екипа
86432 ЖКК Рипањ : ЖКК Победник 60 : 77
12.11.2023
19:20
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86433 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Рудар 22 61 : 38
12.11.2023
12:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
86434 ЖКК Барајево : ЖКК Рас 2 37 : 36
11.11.2023
14:30
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86435 ЖКК Вук : ЖКК Мондо Баскет 2 17 : 34
12.11.2023
20:00
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86436 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Младеновац 35 : 44
22.01.2024
19:30
Илија Гарашанин (Гроцка) ( Булевар револуције 11)
86437 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 44 : 49
12.11.2023
18:30
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Беостајл - слободна екипа
86438 ЖКК Победник : ЖКК Мега Арт 2 34 : 29
19.11.2023
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86439 ЖКК Беостајл : ЖКК Рипањ 67 : 19
18.11.2023
11:40
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86440 ЖКК Младеновац : ЖКК Див Баскет 2 26 : 40
19.11.2023
18:00
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
86441 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Гро-Баскет 51 : 47
19.11.2023
12:20
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
86442 ЖКК Рас 2 : ЖКК Вук 46 : 23
18.11.2023
19:30
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
86443 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Барајево 26 : 63
18.11.2023
14:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 - слободна екипа
86446 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Беостајл 35 : 65
25.11.2023
17:20
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
86447 ЖКК Барајево : ЖКК Победник 63 : 50
26.11.2023
14:30
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
86448 ЖКК Вук : ЖКК Рудар 22 48 : 37
30.11.2023
20:15
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86449 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Рас 2 59 : 52
26.11.2023
10:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86450 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Мондо Баскет 2 61 : 38
26.11.2023
18:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86451 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Младеновац 48 : 31
26.11.2023
10:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
ЖКК Рипањ - слободна екипа
86452 ЖКК Победник : ЖКК Вук 53 : 27
03.12.2023
19:10
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86453 ЖКК Беостајл : ЖКК Барајево 76 : 30
02.12.2023
15:20
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86454 ЖКК Рипањ : ЖКК Мега Арт 2 49 : 40
03.12.2023
11:00
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86455 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 40 : 48
02.12.2023
18:50
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
86456 ЖКК Рас 2 : ЖКК Див Баскет 2 43 : 40
02.12.2023
13:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
86457 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Гро-Баскет 31 : 50
03.12.2023
10:15
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Младеновац - слободна екипа
86460 ЖКК Барајево : ЖКК Рипањ 46 : 21
10.12.2023
11:15
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86461 ЖКК Вук : ЖКК Беостајл 22 : 53
12.12.2023
20:10
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86462 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Победник 62 : 55
09.12.2023
15:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86463 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Рудар 22 66 : 16
10.12.2023
16:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86464 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Рас 2 57 : 46
09.12.2023
10:20
Балон Радомир Шапер ( Здравка Челара 14)
86465 ЖКК Младеновац : ЖКК Мондо Баскет 2 37 : 41
10.12.2023
18:15
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
ЖКК Мега Арт 2 - слободна екипа
86466 ЖКК Победник : ЖКК Див Баскет 2 23 : 42
17.12.2023
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86467 ЖКК Беостајл : ЖКК Гро-Баскет 102 : 49
20.01.2024
14:15
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86468 ЖКК Рипањ : ЖКК Вук 57 : 37
22.12.2023
21:20
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86469 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Барајево 58 : 44
17.12.2023
13:00
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
86470 ЖКК Рас 2 : ЖКК Младеновац 38 : 42
17.12.2023
19:20
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
86471 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 14 : 62
16.12.2023
18:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Мондо Баскет 2 - слободна екипа
86474 ЖКК Вук : ЖКК Мега Арт 2 20 : 45
24.12.2023
19:00
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86475 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Рипањ 51 : 29
23.12.2023
10:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86476 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Беостајл 46 : 56
23.12.2023
18:30
Милан Ракић ( Војвођанска 62)
86477 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Победник 41 : 25
24.12.2023
14:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
86478 ЖКК Младеновац : ЖКК Рудар 22 43 : 25
23.01.2024
20:15
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
86479 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Рас 2 39 : 45
24.12.2023
11:20
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
ЖКК Барајево - слободна екипа
86480 ЖКК Победник : ЖКК Младеновац 37 : 38
02.02.2024
21:00
Спортски центар КЛ ( Илинденска 17а)
86481 ЖКК Беостајл : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 52 : 22
28.01.2024
18:20
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86482 ЖКК Рипањ : ЖКК Див Баскет 2 32 : 49
27.01.2024
19:15
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86483 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Гро-Баскет 40 : 15
30.01.2024
20:15
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
86484 ЖКК Барајево : ЖКК Вук 39 : 27
28.01.2024
10:30
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86485 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Мондо Баскет 2 33 : 75
18.02.2024
10:15
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Рас 2 - слободна екипа
86488 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Барајево 44 : 22
03.02.2024
16:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86489 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Мега Арт 2 41 : 43
04.02.2024
15:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86490 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Рипањ 62 : 27
03.02.2024
12:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
86491 ЖКК Младеновац : ЖКК Беостајл 23 : 49
30.05.2024
17:20
Спортски центар Љубомир Ивановић Геџа (Младеновац) ( Вука Караџића 73)
86492 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Победник 53 : 25
03.02.2024
13:20
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
86493 ЖКК Рас 2 : ЖКК Рудар 22 84 : 36
23.04.2024
21:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
ЖКК Вук - слободна екипа
86494 ЖКК Победник : ЖКК Рас 2 42 : 29
10.02.2024
16:30
Уједињене Нације ( Борова 8)
86495 ЖКК Беостајл : ЖКК Мондо Баскет 2 46 : 49
10.02.2024
11:45
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86496 ЖКК Рипањ : ЖКК Младеновац 42 : 44
10.02.2024
15:00
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86497 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 41 : 69
11.02.2024
15:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
86498 ЖКК Барајево : ЖКК Див Баскет 2 45 : 37
12.02.2024
19:40
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86499 ЖКК Вук : ЖКК Гро-Баскет СР 0 : 20
службени резултат
01.01.2024
ЖКК Рудар 22 - слободна екипа
86502 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Вук 46 : 32
18.02.2024
18:15
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86503 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Барајево 64 : 23
15.02.2024
14:20
Балон Радомир Шапер ( Здравка Челара 14)
86504 ЖКК Младеновац : ЖКК Мега Арт 2 43 : 19
19.02.2024
21:00
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
86505 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Рипањ 61 : 26
16.02.2024
13:20
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
86506 ЖКК Рас 2 : ЖКК Беостајл 48 : 65
17.02.2024
13:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
86507 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Победник 33 : 49
17.02.2024
16:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Гро-Баскет - слободна екипа
86508 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Гро-Баскет 37 : 35
03.06.2024
19:15
Илија Гарашанин (Гроцка) ( Булевар револуције 11)
86509 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Вук СР 20 : 0
службени резултат
01.01.2024
86510 ЖКК Младеновац : ЖКК Барајево 52 : 43
26.02.2024
21:00
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
86511 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Мега Арт 2 32 : 21
25.02.2024
11:20
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
86512 ЖКК Рас 2 : ЖКК Рипањ 53 : 23
24.02.2024
20:45
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
86513 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Беостајл 57 : 90
24.02.2024
16:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Победник - слободна екипа
86515 ЖКК Беостајл : ЖКК Победник 43 : 22
03.03.2024
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86516 ЖКК Рипањ : ЖКК Рудар 22 37 : 36
02.03.2024
16:00
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86517 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Рас 2 51 : 40
01.03.2024
21:30
Исидора Секулић ( Гаврила Принципа 42)
86518 ЖКК Барајево : ЖКК Мондо Баскет 2 17 : 47
05.03.2024
20:15
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86519 ЖКК Вук : ЖКК Младеновац 25 : 40
03.03.2024
18:15
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86520 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 57 : 59
02.03.2024
11:30
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
ЖКК Див Баскет 2 - слободна екипа
86522 ЖКК Победник : ЖКК Рипањ 49 : 15
10.03.2024
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86523 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Див Баскет 2 51 : 44
03.03.2024
16:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
86524 ЖКК Младеновац : ЖКК Гро-Баскет 41 : 38
11.03.2024
21:15
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
86525 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Вук СР 20 : 0
службени резултат
01.01.2024
86526 ЖКК Рас 2 : ЖКК Барајево 26 : 25
09.03.2024
13:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
86527 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Мега Арт 2 50 : 58
10.03.2024
16:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Беостајл - слободна екипа
86529 ЖКК Рипањ : ЖКК Беостајл 33 : 78
17.03.2024
12:00
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86530 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Победник 50 : 58
17.03.2024
20:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
86531 ЖКК Барајево : ЖКК Рудар 22 49 : 31
18.03.2024
19:50
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86532 ЖКК Вук : ЖКК Рас 2 25 : 50
17.03.2024
18:30
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86533 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Мондо Баскет 2 30 : 47
17.03.2024
10:15
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86534 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Младеновац 59 : 49
17.03.2024
16:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 - слободна екипа
86536 ЖКК Победник : ЖКК Барајево 49 : 26
29.03.2024
20:40
Спортски центар КЛ ( Илинденска 17а)
86537 ЖКК Беостајл : ЖКК Мега Арт 2 80 : 31
23.03.2024
15:20
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86538 ЖКК Младеновац : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 35 : 43
23.03.2024
16:45
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
86539 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Див Баскет 2 39 : 19
24.05.2024
20:15
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
86540 ЖКК Рас 2 : ЖКК Гро-Баскет 34 : 37
24.03.2024
10:40
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
86541 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Вук 38 : 33
24.03.2024
14:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Рипањ - слободна екипа
86543 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Рипањ 49 : 37
09.04.2024
20:15
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
86544 ЖКК Барајево : ЖКК Беостајл 9 : 41
01.04.2024
19:40
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86545 ЖКК Вук : ЖКК Победник 23 : 45
05.04.2024
21:10
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86546 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Рудар 22 45 : 32
31.03.2024
11:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86547 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Рас 2 46 : 48
31.03.2024
17:30
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86548 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Мондо Баскет 2 34 : 64
31.03.2024
10:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
ЖКК Младеновац - слободна екипа
86550 ЖКК Победник : ЖКК Гро-Баскет 53 : 27
07.04.2024
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86551 ЖКК Беостајл : ЖКК Вук 74 : 34
07.04.2024
16:30
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86552 ЖКК Рипањ : ЖКК Барајево 46 : 51
06.04.2024
19:30
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86553 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Младеновац 49 : 27
06.04.2024
13:20
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
86554 ЖКК Рас 2 : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 39 : 47
06.04.2024
16:45
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
86555 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Див Баскет 2 31 : 52
06.04.2024
18:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Мега Арт 2 - слободна екипа
86557 ЖКК Барајево : ЖКК Мега Арт 2 48 : 30
14.04.2024
12:20
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86558 ЖКК Вук : ЖКК Рипањ СР 0 : 20
службени резултат
18.04.2024
20:10
Милоје Васић (Калуђерица) ( Драгољуба Стојановића 11 д)
86559 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Беостајл 12 : 65
13.04.2024
13:15
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86560 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Победник 42 : 49
13.04.2024
17:30
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86561 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Рудар 22 83 : 32
26.05.2024
10:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
86562 ЖКК Младеновац : ЖКК Рас 2 35 : 44
13.04.2024
13:00
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
ЖКК Мондо Баскет 2 - слободна екипа
86564 ЖКК Победник : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 44 : 64
21.04.2024
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86565 ЖКК Беостајл : ЖКК Див Баскет 2 46 : 21
31.05.2024
21:15
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86566 ЖКК Рипањ : ЖКК Гро-Баскет 47 : 61
20.04.2024
17:00
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86567 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Вук СР 20 : 0
службени резултат
01.01.2024
86568 ЖКК Рас 2 : ЖКК Мондо Баскет 2 20 : 53
27.04.2024
13:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
86569 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Младеновац 35 : 57
21.04.2024
12:00
СРЦ Колубара - Нова хала (Лазаревац) ( Хиландарска ББ)
ЖКК Барајево - слободна екипа
86571 ЖКК Вук : ЖКК Барајево СР 0 : 20
службени резултат
01.01.2024
86572 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Мега Арт 2 54 : 57
12.05.2024
11:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
86573 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Рипањ 59 : 29
12.05.2024
18:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86574 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Беостајл 48 : 56
28.05.2024
16:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
86575 ЖКК Младеновац : ЖКК Победник 36 : 37
11.05.2024
13:10
Спортски центар Љубомир Ивановић Геџа (Младеновац) ( Вука Караџића 73)
86576 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Рудар 22 86 : 22
12.05.2024
16:20
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
ЖКК Рас 2 - слободна екипа
86578 ЖКК Победник : ЖКК Мондо Баскет 2 16 : 72
14.05.2024
20:10
Спортски центар КЛ ( Илинденска 17а)
86579 ЖКК Беостајл : ЖКК Младеновац 82 : 24
18.05.2024
15:15
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86580 ЖКК Рипањ : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 28 : 67
19.05.2024
19:00
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86581 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Див Баскет 2 52 : 53
19.05.2024
15:50
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
86582 ЖКК Барајево : ЖКК Гро-Баскет 33 : 51
19.05.2024
14:00
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86583 ЖКК Рудар 22 : ЖКК Рас 2 71 : 64
19.05.2024
12:00
СРЦ Колубара - Стара хала (Лазаревац) ( Хиландарска 1)
ЖКК Вук - слободна екипа
86585 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Вук СР 20 : 0
службени резултат
01.01.2024
86586 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Барајево 61 : 38
26.05.2024
18:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
86587 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Мега Арт 2 65 : 44
25.05.2024
10:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
86588 ЖКК Младеновац : ЖКК Рипањ 60 : 19
26.05.2024
13:10
Спортски центар Љубомир Ивановић Геџа (Младеновац) ( Вука Караџића 73)
86589 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Беостајл 44 : 32
01.06.2024
15:50
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
86590 ЖКК Рас 2 : ЖКК Победник 37 : 42
23.05.2024
21:15
Спортски центар КЛ ( Илинденска 17а)
ЖКК Рудар 22 - слободна екипа
86592 ЖКК Победник : ЖКК Рудар 22 60 : 22
02.06.2024
19:15
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
86593 ЖКК Беостајл : ЖКК Рас 2 63 : 31
26.05.2024
14:15
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
86594 ЖКК Рипањ : ЖКК Мондо Баскет 2 24 : 52
02.06.2024
17:45
Дом културе (Рипањ) ( Ерчанска 2)
86595 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Младеновац 58 : 31
02.06.2024
11:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
86596 ЖКК Барајево : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 31 : 48
03.06.2024
20:30
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
86597 ЖКК Вук : ЖКК Див Баскет 2 СР 0 : 20
службени резултат
01.01.2024
ЖКК Гро-Баскет - слободна екипа