lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

КАДЕТКИЊЕ/1. круг Квалификација за ЖКЛС/Група 1
1.ЖКК Мега Арт220136:994
2.ЖКК Мондо Риверс211115:1363
3.КЖК Партизан 1953202125:1412
84854 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Мондо Риверс 70 : 71
22.09.2023
13:30
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Огњен Ћурчић, Страхиња Стаменковић, Делегат: Јелена Поповић
ЖКК Мега Арт - слободна екипа
84855 ЖКК Мега Арт : КЖК Партизан 1953 70 : 55
23.09.2023
16:30
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Марија Ћирић, Душко Милаковић, Делегат: Јелена Поповић
ЖКК Мондо Риверс - слободна екипа
84858 ЖКК Мондо Риверс : ЖКК Мега Арт 44 : 66
24.09.2023
12:30
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Лука Максимовић, Антоније Луковић, Делегат: Јелена Поповић
КЖК Партизан 1953 - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЖКЛС